Од

ЛЕФКАДА – КУЌА „PENSION HOLIDAYS“ (ВАСИЛИКИ)

Од 4 јуни, 2019 +Инфо
Од

ЛЕФКАДА – КУЌА „FILOXENIA“ (НИКИЈАНА)

Од 4 јуни, 2019 +Инфо
Од

AMУЛИЈАНИ – ХОТЕЛ „ISMINI“

Од 25 април, 2019 +Инфо
Од

AMУЛИЈАНИ – КУЌА „GALERY“

Од 1 јуни, 2019 +Инфо
Од

СКИЈАТОС – КУЌА „VASILIS“

Од 2 јуни, 2019 +Инфо
Од

СКИЈАТОС – КУЌА „SUNRISE“

Од 2 јуни, 2019 +Инфо