Од

Банско – GUINNESS 4*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Банско – Гранд Ројал 4*

Од 1 ноември, 2018 +Инфо
Од

Банско – Хотел Глазне 4*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Банско – Евелина палас 4*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Банско – Хотел Емералд 4*

Од 21 декември, 2018 +Инфо
Од

Банско – Каса Карина 4*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Банско – Хотел Белведере 4*

Од 19 декември, 2018 +Инфо
Од

Банско – Балкан Jewel 4*

Од 23 декември, 2018 +Инфо
Од

Банско – Хотел Астера

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Банско Хотел Амира

Од 18 јуни, 2019 +Инфо