Од

Боровец – Ела Хотел 3*

Од 30 ноември, 2018 +Инфо
Од

Боровец – Breza Hotel 3*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Боровец – Borovets Hills 4*

Од 10 декември, 2018 +Инфо
Од

Боровец – Бор Хотел 3*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Боровец – Аплин Хотел 4*

Од 21 декември, 2018 +Инфо