Од

Пампорово – Malina VIllas 3*

Од 17 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – Snezhanka 3*

Од 9 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – Perelik 5*

Од 10 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – Orpheus 4*

Од 21 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – Orlovets 5*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – MPM Mursalitsa 4*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – MPM Merryan 3*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – Kamelia Hotel 4*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – Hotel Pamporovo 4*

Од 8 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – Grand Murgovets 4*

Од 1 декември, 2018 +Инфо