Од

Пампорово – Grand Monastery 4*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – Finlandia 4*

Од 1 декември, 2018 +Инфо
Од

Пампорово – Dafovska 3*

Од 18 декември, 2018 +Инфо