Банко – St.George Ski&Holiday 4*

Од

Детали за понуда

rencontres femmes 29 most used gay dating apps try this out site de rencontre d'ado guadeloupe site de rencontres arabe gratuit free usa sex dating sites why does my boyfriend go on dating sites online dating jobs next page https://craniumapparel.co/lisobact/902 ХОТЕЛ “ST.GEORGE SKI&HOLIDAY  “**** BANSKO                            
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
1 01.12-20.12

06.03-30.04

21.12-27.12

11.01-26.01

12.02-05.03

03.01-10.10

27.01-11.02

28.12-02.01
DBL GROUND FLOOR
1adl 37 45 56 87
1adl+1chd 2-11.99 46 55 67 106
2adl 53 65 80 125
DBL STANDARD
1adl 39 46 57 90
1adl+1chd 2-11.99 48 57 70 110
2adl 56 67 82 129
STUDIO GROUND FLOOR
1adl 42 48 60 93
1adl+1chd 2-11.99 52 59 74 114
1adl+2chd 2-11.99 61 70 88 135
2adl 60 69 87 134
2adl+chd 2-11.99 76 87 109 167
STUDIO
1adl 43 49 62 95
1adl+1chd 2-11.99 53 61 76 116
1adl+2chd 2-11.99 63 72 90 137
2adl 62 71 89 136
2adl+chd 2-11.99 78 90 112 170
ONE BEDROOM APARTMENT GROUND FLOOR
1adl 64 79 95 139
1adl+1chd 2-12.99 65 80 96 140
1adl+2chd 2-11.99 81 101 120 175
1adl+3chd 2-11.99 91 111 130 186
2adl 65 80 96 140
2adl+1chd 2-11.99 81 101 120 175
2adl+2chd 2-11.99 91 111 130 186
3adl 88 108 129 189
3adl+1chd 2-11.99 104 129 154 225
4adl 110 137 163 239
ONE BEDROOM APARTMENT
1adl 66 84 99 143
1adl+1chd 2-11.99 67 85 100 144
1adl+2chd 2-11.99 84 106 126 181
1adl+3chd 2-11.99 94 116 136 191
2adl 67 85 100 144
2adl+1chd 2-11.99 84 106 126 181
2adl+2chd 2-11.99 94 116 136 191
3adl 90 115 135 195
3adl+1chd 2-11.99 108 136 161 232
4adl 114 144 171 246
TWO BEDROOMS APARTMENT GROUND FLOOR
1adl 103 123 161 232
1adl+1chd2-11.99 104 124 162 233
1adl+2chd 2-11.99 105 125 163 234
1adl+3chd 2-11.99 106 126 164 235
1adl+4chd 2-11.99 121 143 186 267
1adl+5chd 2-11.99 131 153 196 275
2adl 104 124 162 233
2adl+1chd 2-11.99 105 125 163 234
2adl+2chd 2-11.99 106 126 164 235
2adl+3chd 2-11.99 121 143 186 267
2adl+4chd 2-11.99 131 153 196 275
3adl 105 125 163 234
3adl+1chd 2-11.99 106 126 164 235
3adl+2chd 2-11.99 121 143 186 267
3adl+3chd 2-11.99 131 153 196 275
4adl 106 126 164 235
4adl+1chd 2-11.99 121 143 186 267
4adl+2chd 2-11.99 131 153 196 275
5adl 126 149 194 277
5adl+1chd 2-11.99 140 165 215 307
6adl 145 172 223 318
TWO BEDROOMS APARTMENT
1adl 117 130 168 241
1adl+1chd 2-11.99 118 131 169 242
1adl+2chd 2-11.99 119 132 170 243
1adl+3chd 2-11.99 120 133 171 244
1adl+4chd 2-11.99 136 151 193 275
1adl+5chd 2-11.99 146 161 203 285
2adl 118 131 169 242
2adl+1chd 2-11.99 119 132 170 243
2adl+2chd 2-11.99 120 133 171 244
2adl+3chd 2-11.99 136 151 193 275
2adl+4chd 2-11.99 146 161 203 285
3adl 119 132 170 243
3adl+1chd 2-11.99 120 133 171 244
3adl+2chd 2-11.99 136 151 193 275
3adl+3chd 2-11.99 146 161 203 285
4adl 120 133 171 244
4adl+1chd 2-11.99 136 151 193 275
4adl+2chd 2-11.99 146 161 203 285
5adl 141 157 201 287
5adl+1chd 2-11.99 158 174 223 319
6adl 163 181 232 330
Мин. Престој 5
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 2 ноќевањa Под 7 дена 2 ноќевањa Под 10 дена 3 ноќевањa После 05.12.2018 100%
No show 2 ноќевања 2 ноќевања 3 ноќевања 100%
Соби: САТ ТВ, телефон, мини бар,фен,балкон,интернет
Опис: ресторан,лоби бар,затворен базен,СПА центар,паркинг,детско катче,парна бања,сауна, и др.
Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечета 75 Еур за возрасни и 45 Еур за деца
Локација: 2 км од Гондолата, 3 км од центарот на Банско
Цената вклучува:  користење  на затворен  базен, сауна, арома сауна, џакузи, парна бања, детски клуб  ,трансфер до гондолата, WI-FI
ЗА ПРЕСТОЈ ОД МИНИМУМ 6 НОЌЕВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 27.12.2018 , ОД 11.01 ДО 26.01.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 12.02.2019 15% ПОПУСТ
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Резервирај