Банско – RUSKOVETS RESORT 4*

Од

Детали за понуда

bekanntschaft aachen rencontre paul mccartney go conocer a un chico por facebook check that http://brightlightsdiscipleship.com/pilylkin/705 dating rogers drums rencontre ds le 17 image source funny female dating profile examples RUSKOVETS RESORT 4* DOBRINISHTE          www.ruskovets.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН СО ВКЛУЧЕН ПОЈАДОК ВО ЕВРА
1 01.12-20.12

17.02-31.03

20.01-16.02 21.12-27.12

02.01-19.01

28.12-01.01
JUNIOR SUITE
1adl 50 53 57 84
1adl+1chd 4-13.99 51 54 58 85
1adl+2chd 4-13.99 64 68 73 107
2adl 63 67 72 106
2adl+1chd 4-13.99 64 68 73 107
SUITE SENIOR
1adl 92 98 107 156
1adl+1chd 4-13.99 93 99 108 157
1adl+2chd 4-13.99 94 100 109 158
1adl+3chd 4-13.99 95 101 110 159
1adl+4chd 4-13.99 96 102 111 160
2adl 93 99 108 157
2adl+1chd 4-13.99 94 100 109 158
2adl+2chd 4-13.99 95 101 110 159
2adl+3chd 4-13.99 96 102 111 160
3adl 94 100 109 158
3adl+1chd 4-13.99 95 101 110 159
3adl+2chd 4-13.99 96 102 111 160
4adl 95 101 110 159
4adl+1chd 4-13.99 96 102 111 160
VILLA COMFORT
1adl 77 81 88 128
1adl+1chd 4-13.99 78 82 89 129
1adl+2chd 4-13.99 79 83 90 130
2adl 78 82 89 129
2adl+1chd 4-13.99 79 83 90 130
VILLA COMFORT FAMILY  
1adl 99 105 114 166
1adl+1chd 4-13.99 100 106 115 167
1adl+2chd 4-13.99 101 107 116 168
1adl+3chd 4-13.99 102 108 117 169
1adl+4chd 4-13.99 103 109 118 170
1adl+5chd 4-13.99 116 122 131 183
2adl 100 106 115 167
2adl+1chd 4-13.99 101 107 116 168
2adl+2chd 4-13.99 102 108 117 169
2adl+3chd 4-13.99 103 109 118 170
2adl+4chd 4-13.99 116 122 131 183
3adl 101 107 116 168
3adl+1chd 4-13.99 102 108 117 169
3adl+2chd 4-13.99 103 109 118 170
3adl+3chd 4-13.99 116 122 131 183
4adl 102 108 117 169
4adl+1chd 4-13.99 103 109 118 170
4adl+2chd 4-13.99 116 122 131 183
5adl 116 122 132 192
5adl+1chd 4-13.99 117 123 133 193
Полупансион 15 15 15 15
Деца од 4-13.99 год. 8 8 8 8
Поглед на планина за соба на ден 10 10 10 10
2 дете од 0-3.99 5 5 5 5
Минимум престој 3 3 4 4
Tакса за лице на ден 0,40 0,40 0,40 0,40
Отказ на резервација Под  7дена 1 ноќевањe Под  14  дена 1 ноќевањe Под  14  дена 1 ноќевањe Под  21 ден  100%
No show 2 ноќевања 2 ноќевања 2 ноќевања 100%
Отказ на резервација  со ЕБД После 30.11.2018  50% После 30.11.2018  50% После 30.11.2018  50% После 30.11.2018  50%
Опис :базени со минерална вода, базен за деца, СПА центар, фитнес центар, детски клуб, ресторан, бар, ноќен клуб
Локација: Добриниште, 6 км. од Банско
Цената вклучува:  користење на затворен базен, затворен базен за деца, парна бања, сауна, детски клуб, WI-FI,сеф, фитнес центар
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 21.12 ДО 27.12.2018 И ОД 02.01 ДО 16.02.2019
6=5 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 20.12.2018 И ОД 17.02 ДО 31.03.2019

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Резервирај