Банско – Saint George Palace 4*

Од

Детали за понуда

Learn More Here rencontre pitesti sites de rencontre insolites sternzeichen jungfrau frau single conocer a gente por whatsapp useful site https://www.grandeurandlove.com/priscila/tymiki/5541 break the ice dating app http://atver-acis.lv/tyre/6017 jaquette dvd rencontres du troisième type SAINT GEORGE PALACE **** BANSKO                            
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ
1 14.12-20.12

04.03-06.04

21.12-28.12

02.01-17.01

18.01-23.02

 

29.12-03.01
STUDIO
1adl 50 63 71 107
1adl+1chd 4-11.99 51 64 72 108
2adl 52 65 73 109
ONE BEDROOM APARTMENT
1adl 64 75 86 133
1adl+1chd 4-11.99 65 76 87 134
1adl+2chd 4-11.99 66 77 88 135
1adl+3chd 4-11.99 67 78 89 136
2adl 65 76 87 134
2adl+1chd 4-11.99 66 77 88 135
2adl+2chd 4-11.99 67 78 89 136
3adl 66 77 88 135
TWO BEDROOMS APARTMENT
1adl 80 90 123 159
1adl+1chd 4-11.99 81 91 124 160
1adl+2chd 4-11.99 82 92 125 161
1adl+3chd 4-11.99 83 93 126 162
1adl+4chd 4-11.99 84 94 127 163
1adl+5chd 4-11.99 85 95 128 164
2adl 81 91 124 160
2adl+1chd 4-11.99 82 92 125 161
2adl+2chd 4-11.99 83 93 126 162
2adl+3chd 4-11.99 84 94 127 163
2adl+4chd 4-11.99 85 95 128 164
3adl 82 92 125 161
3adl+1chd 4-11.99 83 93 126 162
3adl+2chd 4-11.99 84 94 127 163
3adl+3chd 4-11.99 85 95 128 164
4adl 83 93 126 162
4adl+1chd 4-11.99 84 94 127 163
4adl+2chd 4-11.99 85 95 128 164
5adl 84 94 127 163
THREE BEDROOMS APARTMENT
1adl 113 144 157 196
1adl+1chd 4-11.99 114 145 158 197
1adl+2chd 4-11.99 115 146 159 198
1adl+3chd 4-11.99 116 147 160 199
1adl+4chd 4-11.99 117 148 161 200
1adl+5chd 4-11.99 118 149 162 201
1adl+6chd 4-11.99 119 150 163 202
1adl+7chd 4-11.99 120 151 164 203
2adl 114 145 158 197
2adl+1chd 4-11.99 115 146 159 198
2adl+2chd 4-11.99 116 147 160 199
2adl+3chd 4-11.99 117 148 161 200
2adl+4chd 4-11.99 118 149 162 201
2adl+5chd 4-11.99 119 150 163 202
2adl+6chd 4-11.99 120 151 164 203
3adl 115 146 159 198
3adl+1chd 4-11.99 116 147 160 199
3adl+2chd 4-11.99 117 148 161 200
3adl+3chd 4-11.99 118 149 162 201
3adl+4chd 4-11.99 119 150 163 202
3adl+5chd 4-11.99 120 151 164 203
4adl 116 147 160 199
4adl+1chd 4-11.99 117 148 161 200
4adl+2chd 4-11.99 118 149 162 201
4adl+3chd 4-11.99 119 150 163 202
4adl+4chd 4-11.99 120 151 164 203
5adl 117 148 161 200
5adl+1chd 4-11.99 118 149 162 201
5adl+2chd 4-11.99 119 150 163 202
5adl+3chd 4-11.99 120 151 164 203
6adl 118 149 162 201
6adl+1chd 4-11.99 119 150 163 202
6adl+2chd 4-11.99 120 151 164 203
7adl 119 150 163 202
Ноќевање со појадок 5 5 5 5
Деца од 4-11.99 2.5 2.5 2.5 2.5
Полупансион 14 14 14 14
Деца од 4-11.99 7 7 7 7
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Мин. престој 3
Отказ Под  7 дена 1 ноќевањe Под  7 дена 1 ноќевањe Под  14  денa  50% Под 21  ден  100%
No show 2 ноќевања 2 ноќевања 50% 100%
ОТКАЖУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ СО ПОПУСТ ЗА РАНО РЕЗЕРВИРАЊЕ ( EBD )
Отказ Под  14  денa  50% Под  14  денa  50% Под  21  ден  50%
No show 50% 50% 50%
Соби: САТ ТВ, кујна, фен,WI-FI
Опис: фитнес,затворен базен,сауна,џакузи,градина,детски клуб,ресторан,бар,WI-FI, паркинг
Попусти и доплати: Новогодишна вечера 85 Еур за возрасни и 45 Еур за деца од 4 до 11.99 години
Локација: 800 метри од Гондолата
Цената вклучува:  користење на затворен базен,фитнес,сауна,џакузи,трансфер до Гондолата ,WI-FI
6=5, 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 28.12.2018, ОД 02.01 ДО 17.01.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 24.02.2019
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Резервирај