Боровец – Yastrebec Hotel 4+*

Од

Детали за понуда

HOTEL “ YASTREBETS” 4+ BOROVEC                                            www.hotelyastrebets.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА
1 22.12-26.12 27.12-01.01 02.01-05.01

01.02-03.03

06.01-19.01 20.01—31.01 04.03-31.03
ЦЕНИ ВАЛИДНИ  ОД НЕДЕЛА ДО ЧЕТВРТОК
DOUBLE STANDARD
1adl 156 225 170 118 127 110
1adl+1chd 4-11.99 172 242 189 135 144 128
1adl+2chd 4-11.99 191 261 207 152 162 146
2adl 172 242 189 135 144 128
2adl+1chd 4-11.99 191 261 207 152 162 146
3adl 209 279 225 171 181 165
ONE BEDROOM APARTMENT SMALL
1adl+1chd 4-11.99 264 204 219 190
1adl+2chd 4-11.99 283 223 238 209
1adl+3chd 4-11.99 302 242 257 228
2adl 264 204 219 190
2adl+1chd 4-11.99 283 223 238 209
2adl+2chd 4-11.99 302 242 257 228
3adl 301 241 256 227
ONE BEDROOM APARTMENT BIG
1adl+1chd 4-11.99 300 232 248 223
1adl+2chd 4-11.99 319 251 267 242
1adl+3chd 4-11.99 338 270 285 261
2adl 300 232 248 223
2adl+1chd 4-11.99 319 251 267 242
2adl+2chd 4-11.99 338 270 285 261
3adl 336 269 284 260
3adl+1chd 4-11.99 355 288 303 278
4adl 373 305 321 296
FINISH VILLA WITH SAUNA
1adl+1chd 4-11.99 271 365 269 204 330 185
1adl+2chd 4-11.99 290 384 288 223 238 204
1adl+3chd 4-11.99 309 403 307 242 257 223
1adl+4chd 4-11.99 328 422 325 261 275 242
2adl 271 365 269 204 330 185
2adl+1chd 4-11.99 290 384 288 223 238 204
2adl+2chd 4-11.99 309 403 307 242 257 223
2adl+3chd 4-11.99 328 422 325 261 275 242
3adl 308 402 305 241 255 222
3adl+1chd 4-11.99 326 421 324 260 274 241
3adl+2chd 4-11.99 345 440 343 279 293 260
4adl 344 439 342 278 292 259
4adl+1chd 4-11.99 363 456 361 296 311 278
5adl 381 475 379 314 329 295
Полупансион 26 26 26 26 26 26
Деца од 4-11.99 13 13 13 13 13 13
Полупансионот е задолжителен за период од 27.12.2017 до 01.01.2019
Мин. Престој 4 7 3
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ 1 Под   45  денa   1 ноќевање Под  60  дена 1 ноќевање Под  45 денa  1 ноќевање Под 14 денa  50% Под 14 денa  50% Под 10 дена 1 ноќевање
Отказ 2 Под   30  денa   50% Под  45 дена 50% Под  30 дена 50% Под 7 дена 50%
Отказ 3 Под   20  денa   100% Под   34 дена 100% Под  20 дена 100% Под  10 дена 100% Под  10 дена 100% Под 5 дена 100%
No show 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Соби: мини бар,сеф,балкон,телефон,САТ ТВ,интернет,фен
Опис:  конференциска сала , затворен базен , паркинг, н оќен клуб,  лоби бар, меана , ресторан, менувачница, продавница,  интернет, фитнес, Сауна, масажа,солариум,џакузи, СПА центар,ски гардероба,пинг понг и др.
Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 170 Еур за возрасни и 85 Еур за деца 
Цената вклучува:користење на затворен базен,парна бања,фитнес,лакониум,сауна,џакузи,релакс зона,интернет,паркинг,трансфер
Локација: на стаза, 3 км од центарот на Боровец
7=6 , 14=12 И КОМБИНАЦИИ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 07.01 ДО 21.01.2019 ИД ОД 04.03 ДО 31.03.2019 ( DAY DISCOUNT)
10 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ БЕЗ ПРАВО НА РЕФУНДАЦИЈА НАПРАВЕНИ ПОД СЛЕДНИВЕ УСЛОВИ : ( NON REF )

–           ПОВЕЌЕ ОД 34 ДЕНА ПРЕД ПРСИТИГНУВАЊА ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД  ОД 27.12 ДО 01.01.2019

–           – ПОВЕЌЕ ОД 20 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 26.12.2018 , ОД 02.01 ДО 05.01.2019

–           И ОД 01.02 ДО 03.03.2019

–           – ПОВЕЌЕ ОД 10 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ВО ПЕРИОД ОД 06.01 ДО 31.01.2019

–           -ПОВЕЌЕ ОД 5 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ВО ПЕРИОД ОД 04.03 ДО 01.04.2019

DAY DISCOUNT И NON REF СЕ КОМБИНИРААТ
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

22.12
26.12
27.12
01.01
02.01
05.01
06.01
19.01
20.01
31.01
01.02
03.03
04.03
31.03
Резервирај