Копаоник – Вила Звончица

Од

Детали за понуда

http://www.capacuras.com/?rtyt=rencontre-avec-azur-tv&208=3c rencontre coquine hericourt 70400 my site take a look at the site here http://theftzapperfence.com/?makisf=maneras-de-coquetear-con-un-chico&67e=5a rencontres femmes russes belgique quiero conocer a la mujer de mi vida uniform dating wiki http://applausemovie.com/nabifekir/5646 site de rencontre pour adolescent VILA ZVONCICA KOPAONIK                                            http://www.vilakopaonik.com/vila-zvoncica/
ЦЕНИ ЗА НАЕМ ОД СЕДУМ НОЌЕВАЊА ВО ЕВРА
  Бр. лица 01.12-23.12

( за  ден )

23.12-30.12 30.12-06.01 06.01-13.01 13.01-20.01 20.01-27.01 27.01-03.02
1+1  studio 2 45 400 560 500 500 500 560
Apartman 1 4 65 500 800 600 600 600 700
Apartman 2 6 70 680 850 700 700 700 750
Apartman 3 8 80 680 900 750 750 750 800
VIP Apartman 5 100 900 1200 1000 1000 1000 1200
APP. Petar  Pan 7 130 1000 1300 1200 1200 1200 1300
Мин. престој 1 7 7 7 7 7 7
 
  Бр. лица 03.02-10.02 10.02-17.02 17.02-24.02 24.02-03.03 03.03-10.03 10.03-17.03 17.03-24.03
1+1  studio 2 560 560 500 500 450 500 400
Apartman 1 4 800 800 600 650 650 650 550
Apartman 2 6 850 850 700 700 700 680 600
Apartman 3 8 900 900 750 750 750 700 650
VIP Apartman 5 1200 1200 1200 1200 1200 1200 900
APP. Petar  Pan 7 1300 1300 1300 1300 1300 1300 1100
Мин. престој 7 7 7 7 7 7 7
Цената вклучува:  наем на студио или апартман
Цената не вклучува : туристичка такса  100 динари на ден за возрасни , деца од 7 до 15 години плаќаат 50 динари, деца до  7 год ини  не плаќаат такса ( Се плаќа на лице во  агенција ). Осигурување 70 динари по лице на ден . Доплата за појадок  5 ЕУР по лице на ден , деца до 14 години 3.5 ЕУР. Доплата за полупансион  13 ЕУР , деца до 14 год 8.5

ЕУР ( не е  задолжително )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај