Копаоник – Вила Копаоник

Од

Детали за понуда

como ligar a chicas guapas https://mummiesclub.co.uk/bilbord/3076 conocer hombres irlandeses best south africa dating sites conocer personas para casarse rencontre avec gsm single babenhausen bekanntschaften thai site rencontre agriculteur gratuit http://notzero.in/?viowpew=rencontre-tarnos&3cf=da VILA KOPAONIK                                                 www.vilakopaonik.com
ЦЕНИ ЗА НАЕМ ОД СЕДУМ НОЌЕВАЊА ВО ЕВРА
  Бр. лица 01.12-23..12

 ( на ден )

23.12-30.12 30.12-06.01 06.01-13.01 13.01-20.01 20.01-27.01 27.01-03.02
0+1 studio 2 45 400 560 500 500 500 560
1+1 studio 3 45 400 560 500 500 500 560
2+1 studio 5 60 450 750 600 600 600 750
VIP 1 APP 6 90 800 1100 850 850 850 1100
VIP APP 5 100 900 1200 1000 1000 1000 1200
Мин. престој 3 7 7 7 7 7 7
 
  Бр. лица 03.02-10.02 10.02-17.02 17.02-24.02 24.02-03.03 03.03-10.03 10.03-17.03 17.03-24.03
0+1 studio 2 560 560 500 500 500 450 400
1+1 studio 3 560 560 500 500 500 450 400
2+1 studio 5 750 750 600 600 600 560 500
VIP 1 APP 6 1100 1100 1100 850 850 850 800
VIP APP 5 1200 1200 1200 1000 1000 1000 900
Мин. престој 7 7 7 7 7 7 7
Цената вклучува:  наем на студио или апартман
Цената не вклучува : туристичка такса  100 динари на ден за возрасни , деца од 7 до 15 години плаќаат 50 динари, деца до  7 год ини  не плаќаат такса ( Се плаќа на лице во  агенција ). Осигурување 70 динари по лице на ден .

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај