Копаоник – Вила Рас

Од

Детали за понуда

regarder rencontre avec joe black gratuitement check that interracial dating center http://bossons-fute.fr/?fimerois=site-de-rencontre-musulman-a-londres&1a8=ef http://huntersneeds.net/rigaro/5478 hombres jovenes ricos y solteros navigate to these guys http://www.riskmanagementconsulting.ca/paradays/975 free online dating website uk http://www.tbsblaw.com/altaver/7597 VILA RAS  KOPAONIK
ЦЕНИ ЗА НАЕМ ОД СЕДУМ НОЌЕВАЊА ВО ЕВРА
    25.11-02.12 02.12-23.12 23.12-30.12 30.12-06.01 06.01-13.01 13.01-27.01 27.01-17.02 17.02-17.03 17.03-31.03
Мин .престој 7 7 7 7 7 7 7 7 7
Соба Лица  
2+0 2 128 256 274 513 470 426 513 426 274
3+0 3 170 291 299 573 521 453 573 453 299
2+1 4 213 341 359 675 597 496 675 496 359
ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА
2+0 2 21 42 44 82 77 67 82 67 44
3+0 3 30 46 48 86 85 71 86 71 48
2+1 4 34 56 58 109 94 79 109 79 58
Цената вклучува:  наем на студио , интернет
Цената не вклучува : туристичка такса  1 EUR  на ден за возрасни , деца од 7 до 15 години плаќаат  0,50  EUR  деца до  7 год ини  не плаќаат такса (Осигурување 0,20 EUR за  лице на ден . Гаража 7 ЕУР  дневно .  ( таксата , осигурувањеото и гаражата  се плаќаат на лоице место )
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај