Копаоник – Вила Рашка

Од

Детали за понуда

rencontre femme rufisque VILA RASKA   KOPAONIK
Your Domain Name ЦЕНИ ЗА НАЕМ ОД СЕДУМ НОЌЕВАЊА ВО ЕВРА
visit the website   meine stadt kreuztal partnersuche   basics 25.11-02.12 https://paulkeetch.uk/mikstyra/korka/2012 02.12-23.12 site de rencontre lesbienne 23.12-30.12 se rencontrer 30.12-06.01 rencontre une fille 06.01-13.01 http://theftzapperfence.com/?makisf=hombre-solo-en-c&fa0=b8 13.01-27.01 27.01-17.02 17.02-17.03 17.03-31.03
Мин .престој 7 7 7 7 7 7 7 7 7
Соба Лица  
2+0 2 128 248 274 444 426 368 444 350 274
3+0 3 162 282 299 496 470 402 496 385 299
2+1 4 213                
ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА
2+0 2 21 42 44 70 68 59 70 56 44
3+0 3 30 46 48 78 77 63 78 60 48
2+1 4 34 56 58 93 85 71 93 68 58
Цената вклучува:  наем на студио , интернет
Цената не вклучува : туристичка такса  1 EUR  на ден за возрасни , деца од 7 до 15 години плаќаат  0,50  EUR  деца до  7 год ини  не плаќаат такса (Осигурување 0,20 EUR за  лице на ден . Гаража 7 ЕУР  дневно .  ( таксата , осигурувањеото и гаражата  се плаќаат на лоице место )
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај