Копаоник – Небеска столица

Од

Детали за понуда

site de rencontre paris gratuit NEBESKA STOLICA 1  Aparthotel KOPAONIK       hop over to this site www.nebeskastolica.rs
http://cafemamboibiza.com/?vuuijj=agence-rencontre-lac-megantic&5e9=c9 ЦЕНИ ЗА НАЕМ ОД СЕДУМ НОЌЕВАЊА ВО ЕВРА
mankato speed dating Тип destiny matchmaking websites Лица this website 16.12-23.12 http://www.aslansarmy.com/?odywan=dating-site-barbara-bell-texas&c72=35 23.12-30.12 http://www.newmen.eu/mysoroj/viosa/6385 30.12-06.01 click this site 06.01-20.01 site de rencontre le beguin 20.01-27.01 27.01-03.02 03.02-17.02 17.02-10.03 10.03-17.03 17.03-31.03
2+0 студио 2 310 390 595 440  

 

STOP

440 595 440 360 310
1+1 студио 3 360 420 635 490 490 635 490 400 360
2+1 студио 4 400 460 695 545 545 695 545 430 400
3+1 АПП 5 500 595 870 665 665 870 665 515 500
4+1 АПП 6 545 665 985 750 750 985 750 595 545
Доплата за Полупансион 17 ЕУР по лице на ден , деца од 2-9.99 год. 7.5 ЕУР ( НЕЗАДОЛЖИТЕЛНА)
NEBESKA STOLICA 2
Тип Макс. лица 15.12-22.12 22.12-29.12 29.12-05.01 05.01-26.01 26.01-02.02 02.02-16.02 16.02-23.02 23.02-09.03 09.03-16.03 16.03-30.03
2+1 APP 4 460 565 820 615 710 820 665 595 515 460
3+1 APP 5 565 720 955 760 820 955 770 740 615 565
4+1 APP 6 595 800 1045 820 870 1045 860 810 645 595
5+1 APP 7 635 840 1130 925 945 1130 925 880 690 635
6+1 APP 8 740 945 1210 1025 1045 1210 1015 975 790 740
Доплата за Полупансион 18 ЕУР по лице на ден , деца од 2-9.99 год. 8 ЕУР ( ЗАДОЛЖИТЕЛНА)
NEBESKA STOLICA 2 – Hotelski sobi
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
Тип Макс. лица 15.12-22.12 22.12-29.12 29.12-05.01 05.01-26.01 26.01-02.02 02.02-16.02 16.02-23.02 23.02-09.03 09.03-16.03 16.03-30.03
1/2 , 1/2+1,

1/2 +2

2,3,4 287 287 357 322 357 357 322 322 322 322
Трето лице 217
Четврто лице 182
1/3+1 4 252 252 322 287 322 322 287 287 287 287
1/3+2 4-5 252 252 322 287 322 322 287 287 252 252
4-то лице во 1/3+1 и 1/3+2 217
5-то лице во 1/3+2 182
Минимум престој 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
Цената вклучува:  наем на студио или апартман
Цената не вклучува : туристичка такса  100 динари на ден за возрасни , деца од 7 до 15 години плаќаат 50 динари, деца до  7 год ини  не плаќаат такса  .Осигурување 50 динари по лице на ден .  ( Се плаќа на лице место )
Попусти и доплати за сместување во хотелските соби:

–                      Деца од 2-9.99 год. на сопствен или дополнителен кревет користат попуст во износ од 8 ЕУР на ден

–                      Деца од 2-5 год. во 1/2 на зеадничко легло  во придружба на двајца возрасни плаќаат само доплата за полупансион 8 ЕУР на ден

–                      Деца до 9.99 години во соба со едно  дополнително легло плаќаат по 50%

–                      Доплата за 1/1 21 ЕУР

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај