Копаоник – Сребрнац

Од

Детали за понуда

read review HOTEL SREBRNAC 2* KOPAONIK                                                 site rencontrer homme riche www.srebrnac.rs
go right here ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
have a peek at this website Тип rencontres astro 06.12-09.12

cnfpt rencontre territoriale ( 3 great site ПП )

the original source 01.12-21.12 read here 21.12-28.12 Extra resources 28.12-02.01 02.01-07.01 07.01-31.12 31.12-17.09 17.02-31.03
1/2 73 26 30 47 40 32 38 31
1/3 23 26 44 38 29 36 28
1/3+1 21 25 42 36 26 33 26
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
1/4  Apartment 103 103 120 171 154 128 154 120
1/5 Apartment 120 120 137 188 171 145 171 137
1/4 Apartment Lux 145 145 171 239 205 188 222 205
Цената вклучува :

–  Полупансион

Цената не вклучува :

– Туристичка такса  ( Возрасни 1 ЕУР на ден, деца од 7 до 15 год. 0.5 ЕУР на ден, деца од 2 до 6.99 год. бесплатно ) , хотелско осигурување 0.10  eur по лице на ден  се плаќа на лице место

Попусти и доплати :

-Деца до  3.99  години бесплатно

– Дете  од 4 до  11.99  години  во  придружба на еден возрасен плаќа 50%  без сопствено легло  

-Дете од 4 до 11.99 години во придружба на  еден возрасен на сосптвено легло плаќа 70%

– Деца од 4-11.99 години во придружба на двајца возрасни бесплатно без користење на сопствено легло

Деца  од 4-11.99 години  во придружба на двајца возрасни на сопствено легло 50%

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај