Копаоник – Сребрена лисица

Од

Детали за понуда

dating rules second date SREBRNA LISICA 3* KOPAONIK                          mujeres cristianas solteras buscando novio www.srebrnalisica.com
hombres solteros con mujeres casadas ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ ОД НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НОЌЕВАЊА ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
flirten bayrisch Тип rencontre femme senegalaise france Макс.

these details лица. investigate this site бр

http://www.commune-cailly.fr/filoime/krepost/1369 23.12-30.12 http://abbeyviewsalon.co.uk/tyman/1436 30.12-02.01 best dating site openers 02.01-08.01 08.01-15.01 15.01-22.01 22.01-29.01 29.01-03.02
Мин. престој 7 3 6 7 7 7 5
2+0 соба 2 280 213 366 315 315 315 300
0+1, 2+0 famiily room 2 350 282 474 427 371 427 390
1+1 family room 3 266 186 312 301 280 301 260
2+1 family room 4-6 245 159 264 266 266 266 210
 
Тип Макс.

лица.бр

03.02-10.02 10.02-17.02 17.02-24.02 24.02-03.03 03.03-10.03 10.03-17.03  
Мин. престој 7 7 7 7 7 7  
2+0 соба 2 490 497 294 294 294 252  
0+1, 2+0 famiily room 2 630 658 441 441 441 301  
1+1 family room 3 420 434 308 308 308 231  
2+1 family room 4-6 350 371 273 273 273 217  
Цената вклучува :

–  Полупансион

–  Новогодишна вечера  ( без вклучен пијалок )

Цената не вклучува :

– Туристичка такса , се плаќа во агенција ( Возрасни 1 ЕУР на ден, деца од 7 до 15 год. 0.5 ЕУР на ден, деца од 2 до 6.99 год. бесплатно ) ,
хотелско осигурување 30 динари по лице на ден

Попусти и доплати :

-Деца до 2 години бесплатно

– Деца од 2 до  5.99 години во придружба на  двајца воразни плаќаат по 50%

-Деца од 6-12  години во придружба на двајца возрасни плаќаат по 70%

-Доплата за ручек  5.5 ЕУР за возрасни  3 ЕУР за  деца до 12 години

За  користење на петто легло се плаќа 60% , за користење на шесто легло 40%

– Доплата за 1/1 70%

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај