Копаоник – ЈАТ Аппартмани

Од

Детали за понуда

binäre optionen kay APARTMANI JAT  KOPAONIK                dating apps for iphone 2018 www.jatapartmani.com
see here now ЦЕНИ ЗА dating on night shift СОБА ЗА rencontre bethune СЕДУМДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА
Тип Лица  бр. 24.11-01.12 dating in east london eastern cape 01.12-22.12 online dating second date ideas 22.12-29.12 kennenlernen englisch УМbungen 29.12-05.01 www binaereoptionen com 05.01-12.01 http://www.hawkerucc.org/monaxinja/6760 12.01-19.01 19.01-26.01
Ноќевања 7 7 7 7 7 7 7
0+1 А 2 211 297 398 521 326 311 326
2+0 B 2 242 311 427 565 340 319 340
1+1 C 3 248 340 463 608 369 333 369
2+1 D 4 254 406 492 644 449 420 449
3+1 E 5 348 449 760 999 565 478 565
4+1 F 6 403 507 847 1108 608 558 608
 
Тип Лица  бр. 26.01-02.02 02.02-16.02 16.02-23.02 23.02-02.03 02.03-1603 16.03-06.04
Ноќевања 7 7 7 7 7 7
0+1 А 2 500 521 384 384 242 211
2+0 B 2 529 565 420 420 267 242
1+1 C 3 572 608 434 434 286 248
2+1 D 4 644 644 529 529 348 273
3+1 E 5 898 999 594 594 379 348
4+1 F 6 992 1108 681 681 453 403
Доплата за полупансион 16 ЕУР за лице на ден , деца од 2-9.99  50% попуст, за платени 7 полупанисони  се добива едне бесплатен ( 6+1)
Цената вклучува:  наем на студио или апартман
Цената не вклучува : туристичка такса  120 динари на ден за возрасни , деца од 7 до 15 години плаќаат 70 динари, деца до  7 год ини  не плаќаат такса ( Се плаќа на лице место )
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај