Пампорово – Kamelia Hotel 4*

Од

Детали за понуда

rencontre musicien dating site for military guys site de rencontre rg vedio gay gratuit flirten auf russisch dokumentarfilm mujer busca hombre tampico locanto agence de rencontre rj sites de rencontre avis 2015 APART HOTEL KAMELIA  4* PAMPOROVO   www.kamelia-hotel-pamporovo.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА
1 01.12-16.12

05.03-15.04

17.12-26.12

03.01-06.01

27.12-02.01 07.01-20.01 21.01-04.03
STUDIO
1 adl 48 75 108 52 66
1 adl+1chd  6-11.99 49 76 109 53 67
2 adl 49 76 109 53 67
ONE BEDROOM APARTMENT
1 adl 52 79 117 57 72
1 adl+1chd  6-11.99 53 80 118 58 73
1 adl+2chd  6-11.99 65 97 142 70 89
1 adl+3 chd  6-11.99 76 113 166 82 104
2 adl 53 80 118 58 73
2 adl+1chd  6-11.99 65 97 142 70 89
2 adl+2chd  6-11.99 76 113 166 82 104
3 Adl 75 112 165 81 103
TWO BEDROOM APARTMENTS
1 adl 86 130 201 95 121
1 adl+1chd  6-11.99 87 131 202 96 122
1 adl+2chd  6-11.99 88 132 203 97 123
1 adl+3 chd  6-11.99 89 133 204 98 124
1 adl+4 chd  6-11.99 98 147 225 108 138
1 adl+5 chd  6-11.99 108 161 247 119 151
2 adl 87 131 202 96 122
2 adl+1chd  6-11.99 88 132 203 97 123
2 adl+2chd  6-11.99 89 133 204 98 124
2 adl+3 chd  6-11.99 98 147 225 108 138
2 adl+4 chd  6-11.99 108 161 247 119 151
3 adl 88 132 203 97 123
3 adl+1chd  6-11.99 89 133 204 98 124
3 adl+2chd  6-11.99 98 147 225 108 138
3adl+3 chd  6-11.99 108 161 247 119 151
4 adl 89 133 204 98 124
4 adl+1chd  6-11.99 98 147 225 108 138
4 adl+2chd  6-11.99 108 161 247 119 151
5 Adl 107 160 246 118 150
THREE BEDROOMS APARTMENT
1 adl 115 181 281 121 161
1 adl+1chd  6-11.99 116 182 282 122 162
1 adl+2chd  6-11.99 117 183 283 123 163
1 adl+3 chd  6-11.99 118 184 284 124 164
1 adl+4 chd  6-11.99 119 185 285 125 165
1 adl+5 chd  6-11.99 120 186 286 126 166
1 adl+6 chd  6-11.99 129 200 306 136 178
1 adl+7 chd  6-11.99 137 213 326 145 190
2 adl 116 182 282 122 162
2 adl+1chd  6-11.99 117 183 283 123 163
2 adl+2chd  6-11.99 118 184 284 124 164
2 adl+3 chd  6-11.99 119 185 285 125 165
2 adl+4 chd  6-11.99 120 186 286 126 166
2 adl+5 chd  6-11.99 129 200 306 136 178
2 adl+6 chd  6-11.99 137 213 326 145 190
3 adl 117 183 283 123 163
3 adl+1chd  6-11.99 118 184 284 124 164
3 adl+2chd  6-11.99 119 185 285 125 165
3adl+3 chd  6-11.99 120 186 286 126 166
3 adl+4 chd  6-11.99 129 200 306 136 178
3adl+5 chd  6-11.99 137 213 326 145 190
4 adl 118 184 284 124 164
4 adl+1chd  6-11.99 119 185 285 125 165
4 adl+2chd  6-11.99 120 186 286 126 166
4 adl+3 chd  6-11.99 129 200 306 136 178
4adl+4 chd  6-11.99 137 213 326 145 190
5 adl 119 185 285 125 165
5 adl+1chd  6-11.99 120 186 286 126 166
5 adl+2chd  6-11.99 129 200 306 136 178
5adl+3 chd  6-11.99 137 213 326 145 190
6 adl 120 186 286 126 166
6 adl+1chd  6-11.99 129 200 306 136 178
6 adl+2chd  6-11.99 137 213 326 145 190
7 Adl 136 212 325 144 189
Ноќевање со појадок 6 6 6 6 6
Деца од  6-11.99 г. 3 3 3 3 3
Полупансион 15 15 15 15 15
Деца од  36-11.99 г. 7.50 7.50 7.50 7.50 7.50
Минимум престој 5
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ на резервација Под  14 дена

1 ноќевање

Под  14 дена

1 ноќевање

После 01.12.2018

100%

Под  14 дена

1 ноќевање

Под  14 дена

1 ноќевање

No show 2 ноќевања 2 ноќевања 100% 2 ноќевања 2 ноќевања
ЗА СЕКОЈА ОТКАЖАНА РЕЗЕРВАЦИЈА СО EBD СЕ НАПЛАЌА 1 НОЌЕВАЊЕ
Соби: комплет опремени кујни, фрижидер,кафемат,тостер,САТ ТВ, телефон,интернет,камин
Опис:   лоби, ресторан, бар, бизнис центар,ски гардероба, затворен базен, сауна, парна бања,зона за релаксација,џакузи,паркинг
Попусти и доплати: Новогодишна вечера 90 ЕУр за возрасни и 50 Еур за деца од 6-11.99 год. ( задолжителна)
Локација: во близина на лифт станицата Студенец
Цената вклучува:користење на затворен базен, фитнес,интернет,детска анимација, паркинг, ски гардероба
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Резервирај