Пампорово – Malina VIllas 3*

Од

Детали за понуда

Learn More http://www.ekichronicles.com/?pityr=the-perils-and-pitfalls-of-online-dating&de0=d4 additional resources recherche femme de menage 57 dinner for six dating services http://faithsmedicalservices.com/maljavkos/6936 femme senegalaise cherche marie disabled dating sites south africa http://web-impressions.net/fister/3104 get redirected here VILLAS MALINA 3* PAMPOROVO
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН  НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1
17.12-28.12
02.01-18.01
29.12-01.01
19.01-03.03
04.03-31.03
VILLA
1 ADL
57
143
62
46
1ADL+1CHD 5-12.99
58
144
63
47
1ADL+2CHD 5-12.99
68
166
73
55
1ADL+3CHD 5-12.99
78
189
84
63
1ADL+4CHD 5-12.99
93
152
100
75
2 ADL
58
144
63
47
2ADL+1CHD 5-12.99
68
166
73
55
2ADL+2CHD 5-12.99
78
189
84
63
2ADL+3CHD 5-12.99
93
152
100
75
3 ADL
91
150
98
73
3ADL+1CHD 5-12.99
92
151
99
74
3ADL+2CHD 5-12.99
93
152
100
75
4 ADL
92
151
99
74
4ADL+1CHD 5-12.99
93
152
100
75
5 ADL
111
181
119
89
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН  НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
VILLA
1 ADL
69
152
73
57
1ADL+1CHD 5-12.99
70
153
74
58
1ADL+2CHD 5-12.99
81
177
86
68
1ADL+3CHD 5-12.99
92
200
98
78
1ADL+4CHD 5-12.99
116
170
123
98
2 ADL
70
153
74
58
2ADL+1CHD 5-12.99
81
177
86
68
2ADL+2CHD 5-12.99
92
200
98
78
2ADL+3CHD 5-12.99
116
170
123
98
3 ADL
114
168
120
96
3ADL+1CHD 5-12.99
115
169
121
97
3ADL+2CHD 5-12.99
116
170
123
98
4 ADL
115
169
121
97
4ADL+1CHD 5-12.99
116
170
123
98
5 ADL
138
203
146
116
Минимум престој
3
Такса
Вклучена
Вклучена
Вклучена
Вклучена
Откажување резрвација
Под   5 дена 1 ноќевање
Под 18 дена 100%
Под  5  дена 1 ноќевање
Под  5  дена 1 ноќевање
No show
2 ноќевања
100%
2 ноќевања
2 ноќевања
Локација : 150 метри од ски лифтовите
Доплати:Доплата за Новогодишна вечера 70 ЕУР за возрасни и 35 ЕУР за деца на база ноќевање со појадок и 65 ЕУР за
Возрасни и 32 ЕУР за деца на база полупансион
7=6 ,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 18.01.2019 И ОД 04.02 ДО 31.03.2019
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Резервирај