Пампорово – Perelik 5*

Од

Детали за понуда

what to ask a girl on online dating forum sur les sites de rencontre musulman http://web-impressions.net/fister/1366 site de rencontre femme gabonaise click here to read http://www.kctyfm.org/florinee/750 dating site search by interests browse around these guys read review link PERELIK 5* PAMPOROVO
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА  ПОЛУПАНСИОН FLEXI ( HB FLEXY )
1
10.12-28.12
05.01-20.04
29.12-04.01
JUNIOR SUITE
1adl
68
146
1adl+1chd 7-11.99
94
122
1adl+1chd 2-6.99
79
104
1adl+2 chd 2-6.99
91
121
1adl+2chd 7-11.99
122
160
1adl+2 chd 2-6.99,7-11.99
106
140
2adl
111
147
2adl+1chd 2-6.99
123
165
2adl+1chd 7-11.99
140
185
2adl+2chd 2-6.99
136
182
2adl+2chd 2-6.99,7-11.99
152
202
2adl+2chd 7-11.99
169
222
3adl
153
201
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН FLEXI+ LIFT PASS (HB FLEXY+LIFT PASS)
JUNIOR SUITE  
1adl
96
201
1adl+1chd 7-11.99
138
167
1adl+1chd 2-6.99
107
131
1adl+2 chd 2-6.99
119
149
1adl+2chd 7-11.99
183
221
1adl+2 chd 2-6.99,7-11.99
150
185
2adl
167
202
2adl+1chd 2-6.99
179
220
2adl+1chd 7-11.99
212
257
2adl+2chd 2-6.99
191
238
2adl+2chd 2-6.99,7-11.99
224
274
2adl+2chd 7-11.99
258
311
3adl
237
284
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА КОМПЛЕТ ПАНСИОН
JUNIOR SUITE
1adl
77
163
1adl+1chd 7-11.99
107
136
1adl+1chd 2-6.99
91
116
1adl+2 chd 2-6.99
107
137
1adl+2chd 7-11.99
140
178
1adl+2 chd 2-6.99,7-11.99
122
157
2adl
129
165
2adl+1chd 2-6.99
144
185
2adl+1chd 7-11.99
162
207
2adl+2chd 2-6.99
160
201
2adl+2chd 2-6.99,7-11.99
178
228
2adl+2chd 7-11.99
196
249
3adl
181
228
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА КОМПЛЕТ ПАНСИОН +LIFT PASS ( FB FLEXY+LIFT PASS )
JUNIOR SUITE
1adl
105
219
1adl+1chd 7-11.99
151
180
1adl+1chd 2-6.99
119
143
1adl+2 chd 2-6.99
135
165
1adl+2chd 7-11.99
201
239
1adl+2 chd 2-6.99,7-11.99
167
201
2adl
185
220
2adl+1chd 2-6.99
200
241
2adl+1chd 7-11.99
234
279
2adl+2chd 2-6.99
216
262
2adl+2chd 2-6.99,7-11.99
250
300
2adl+2chd 7-11.99
284
338
3adl
263
311
Такса
Вклучена
Вклучена
Откажување   резрвација
Под   7 дена  1 ноќевање
После 01.12.2018 100%
No show
2 ноќевања
100%
Соби:ТВ, мини бар, телефон, во некои од собите и балкон
Опис:  паркинг, ресторан,ноќен клуб, затворен базен, сауна , WI-FI,bar
Попусти и доплати:  Новогодишна вечера 65 ЕУР за возрасни и 35 ЕУР за деца од 2-11.99 год.
Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, парна бања, сауна, паркинг и трансфер до ски лифтовите
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА ПРЕСТОЈ ДО 28.12.2018 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2019 15% ПОПУСТ

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Резервирај