Хотел Монтана Палас – Крушево

Код на патување: SQ255

Хотел ,,МОНТАНА ПАЛАС” 4* –  КРУШЕВО

Хотел ,,Монтана Палас” беше изграден во 1973 во Југославија како државна компанија. Денес е во приватна сопственост управуван како флексибилен стартап. 

Во 2010 овој хотел беше преземен од локална фамилија и од тогаш помина низ неколку циклуси на реновирање. Низ ребрендирање имиџот беше повратен. Продажбата е порасната 10 пати досега и продолжува да расте. 

Хотел ,,Монтана Палас”  има 77 прекрасни соби за сместување, опремени да ги задоволат потребите на современиот турист. Повеќето од нашите соби гледаат врз Крушево од висока точка, произведувајќи спектакуларен поглед врз градот кој што наликува на гнездо, изграден од естетски освестените предци за време на Отоманската Империја. 

Ноќевање во двокреветна соба на база полупансион (појадок и вечера)

– 1.640 ден

Ноќевање во двокреветна соба на база полн пансион (појадок, ручек и вечера)

 – 2.340 ден

 

Ноќевање во еднокреветна соба на база полупансион (појадок и вечера)

– 1.940 ден

Ноќевање во еднокреветна соба на база полнпансион (појадок, ручек и вечера)

– 2.040 ден

Цените се изразени по ден по лице и ги вклучуваат сите давачки и даноци.

КОнтакт

За резервации и информации побарајте не!

info@dreamholidays.mk
+389 2 3150 008