ПАКЕТ 3 ПОЛУПАНСИОНИ

Код на патување:

ОХРИД – БИСЕРОТ НА МАКЕДОНИЈА

——————————————————————————

Пакет аранжман 3 ноќевања
   * 3 полупансиони (појадок и вечера) во хотел

* В
о центарот на градот
Надворешен базен

НАПОМЕНА 

При уплата на аранжманот може да се користат                                    ** Ваучери за туризам и платежни картички за домашни производи.**

При реализација на аранжманот во целост ќе се почитуваат безбедносните мерки и препораки на Министерството за здравство и Владата на РСМ.

 ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

   * Разглед на Охрид со туристички водич
   * Посета на Св.Наум со туристички водич   
   * Посета на заливот на коските со туристички водич   
   * Посета на Хераклеа со туристички водич
   * Разглед на Крушево со туристички водич

   * 
Посета на Стоби со туристички водич
   * Лиценциран пратител во текот на аранжманот
   * Организиран превоз со високо туристички автобус

 

КОнтакт

За резервации и информации побарајте не!

info@dreamholidays.mk
+389 2 3150 008