ПАКЕТ 4 ПОЛУПАНСИОНИ

Код на патување:

ОХРИД – БИСЕРОТ НА МАКЕДОНИЈА

Пакет аранжман 4 ноќевања
   * 4 полупансиони (појадок и вечера) во хотел

* Во центарот на градот
Надворешен базен

 НАПОМЕНА

 При уплата на  аранжманот може да  се користат                     ** Ваучери за туризам и платежни картички за домашни  производи.**

При реализација на аранжманот во целост ќе се почитуваат     безбедносните мерки и препораки на Министерството за здравство   и Владата на РСМ.

 ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:  

   * Посета на Св.Јован Бигорски со туристички водич
   * Посета на Вевчани со туристички водич 
   * Разглед на Охрид со туристички водич
   * Лиценциран пратител во текот на аранжманот
   * Организиран превоз со високо туристички автобус

КОнтакт

За резервации и информации побарајте не!

info@dreamholidays.mk
+389 2 3150 008