ПАКЕТ 7 ПОЛУПАНСИОНИ

Код на патување:

ОХРИД – БИСЕРОТ НА МАКЕДОНИЈА


Пакет аранжман 7 ноќевања
   * 7 полупансиони (појадок и вечера) во хотел

 * Во центарот на градот.
 * Надворешен базен.

НАПОМЕНА 

При уплата на аранжманот може да се користат **Ваучери за туризам и платежни картички за домашни производи.**

При реализација на аранжманот во целост ќе се почитуваат безбедносните мерки и препораки на Министерството за здравство и Владата на РСМ.

  ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

  * Посета на Св.Јован Бигорски со туристички водич
   * Посета на Вевчани со туристички водич
   * Разглед на Охрид со туристички водич
   * Посета на Св.Наум со туристички водич
   
   * Посета на заливот на коските со туристички водич   
   * Посета на Хераклеа со туристички водич
   * Разглед на Крушево со туристички водич

   * 
Посета на Стоби со туристички водич
   * Лиценциран пратител во текот на аранжманот
   * Организиран превоз со високо туристички автобус

 

КОнтакт

За резервации и информации побарајте не!

info@dreamholidays.mk
+389 2 3150 008