ПАКЕТ 2 НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Код на патување:

АЛБАНИЈА 11ти Октомври

——————————————————————————

Пакет аранжман 2 ноќевања
   * 2 ноќевања со појадок во хотел

* Најдобра локација во
 градот
* Прекрасно шеталиште

НАПОМЕНА 

При реализација на аранжманот во целост ќе се почитуваат безбедносните мерки и препораки на Министерството за здравство и Владата на РСМ.
За реализација на аранжманот потребни се минимум 40 патници

 ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

 • Превоз на дадената релација со модерен, високотуристички автобус
 • Сместување во Драч, хотел Albanian Star 4* на база 2 ноќевања со појадок (https://harmoniahotelsgroup.com/albanian-star1/)
 • Разглед со локален водич на Тирана
 • Разглед со локален водич на Круја
 • Организиран посета на Елбасан и Елбасанскиот замок
 • Организирана посета на Леже (Леска) и мавзолејот на СкендерБег
 • Организиран посета на Призрен (доколку биде тргнат PCR тестот)
 • Лиценциран туристички пратител за времетраење на аранжманот
 • Организација и реализација на аранжманот

 ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

 • Факултативна свечена вечера во национален ресторан во Драч со музика – 20 евра
 • Влезници за културно-историските споменици и локалитети
 • Патничко и здрвствено осигурување 300 денари
КОнтакт

За резервации и информации побарајте не!

info@dreamholidays.mk
+389 2 3150 008