Хотел Фламенго – Охрид

+389 2 3150 008 info@dreamholidays.mk Пон – Пет: 9:00 – 17:00 Facebook-f Instagram ПОЧЕТНА ЛЕТО 2020 БАРАЊЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА Хотел Фламнго – Охрид Код на патување: SQ255 Хотел ,,ФЛАМЕНГО” 4* –  ОХРИД Хотел ,,Фламенго” 4* e лоциран на само 5 минути пешачење од строгиот центар на градот или 15 минутна прошетка до Лабино плажата. Хотелот […]

Хотел Монтана Палас – Крушево

+389 2 3150 008 info@dreamholidays.mk Пон – Пет: 9:00 – 17:00 Facebook-f Instagram ПОЧЕТНА ЛЕТО 2020 БАРАЊЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА Хотел Монтана Палас – Крушево Код на патување: SQ255 Хотел ,,МОНТАНА ПАЛАС” 4* –  КРУШЕВО Хотел ,,Монтана Палас” беше изграден во 1973 во Југославија како државна компанија. Денес е во приватна сопственост управуван како флексибилен стартап.  […]