ПАКЕТ 2 Ноќевања со појадок

Код на патување:

ИСТАНБУЛ – НОВОГОДИШНА ПРИКАЗНА ОД ОРИЕНТОТ

Пакет аранжман 2 ноќевања
* 2 ноќевања со појадок во хотел


* Хотелот е на одлична локација

 НАПОМЕНА

 -За реализација на аранжманот се потребни минимум 45 патници.
-Се патува преку Р.Бугарија и не е потребен ПЦР тест

При реализација на аранжманот во целост ќе се почитуваат     безбедносните мерки и препораки на Министерството за здравство   и Владата на РСМ.

 ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

  • Превоз на дадената релација со модерен, високотуристички автобус
  • Сместување во хотел Art 3* http://art-hotel.istanbul.hotels-tr.net/en/  на база 2 ноќевања со појадок
  • Организиран разглед на Истанбул со локален туристички водич
  • Посета на Аја Софија
  • Дочек на Нова Година во хотелот со мени и неограничени пијачки
  • Посета на плоштадот Таксим и пешачката улица Istikal
  • Посета на Цариградската Патријаршија
  • Лиценциран туристички пратител за времетраење на аранжманот
  • Организација и реализација на аранжманот.
КОнтакт

За резервации и информации побарајте не!

info@dreamholidays.mk
+389 2 3150 008