ПАКЕТ 3 Ноќевања со појадок

Код на патување:

ИСТАНБУЛ – НОВОГОДИШНА ПРИКАЗНА ОД ОРИЕНТОТ

Пакет аранжман 3 ноќевања
* 3 ноќевања со појадок во хотел


* Хотелот е на одлична локација
* Користење на внатрешен базен

 НАПОМЕНА

 -За реализација на аранжманот се потребни минимум 45 патници.
-Се патува преку Р.Бугарија и не е потребен ПЦР тест

При реализација на аранжманот во целост ќе се почитуваат  безбедносните мерки и препораки на Министерството за здравство   и Владата на РСМ.

 ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

  • Превоз на дадената релација со модерен, високотуристички автобус;
  • Сместување во хотел Grand S 4* http://grand-s-hotel.hotel-istanbul.net/en на база 3 ноќевања со појадок;
  • Користење на базанот во хотелот;
  • Организиран разглед на Истанбул со локален туристички водич;
  • Посета на Аја Софија;
  • Дочек на Нова Година во хотелот со мени и неограничени пијачки;
  • Посета на плоштадот Таксим и пешачката улица Istikal;
  • Посета на Цариградската Патријаршија;
  • Лиценциран туристички пратител за времетраење на аранжманот;
  • Организација и реализација на аранжманот.

 

КОнтакт

За резервации и информации побарајте не!

info@dreamholidays.mk
+389 2 3150 008