Од 2.040

Банско – Мурите 4*

Од 1 декември, 2019 +Инфо
Од 4.270

Банско – Lucky 5*

Од 1 декември, 2019 +Инфо
Од 4.820

Банско – Катарино Спа 4*

Од 1 декември, 2019 +Инфо
Од 2.850

Банско – Хотел Емералд 4*

Од 20 декември, 2019 +Инфо
Од 4.580

Банско – Хотел Белведере 4*

Од 19 декември, 2019 +Инфо
Од 3.400

Банско – Хотел Астера

Од 1 декември, 2019 +Инфо
Од 7.850

Банско – Хотел Амира 5*

Од 1 декември, 2019 +Инфо