Крушево куќа СЕБАСТИЈАН

Код на патување:

Крушево куќа СЕБАСТИЈАН
Сезонски термини

Куќа „Себастијан“ – Крушево

Ценовник

13 ноември – 29 декември 2020 година

Цена по лице за 1 ноќевање во:

  • двокреветна соба 590 денари (1.180)
  • трикреветна соба 460 денари (1.380)
  • четирикреветна соба 390 денари (1.560)

*цените важат за петок, сабота и недела

Цена по лице за 1 ноќевање во:

  • двокреветна соба 475 денари (950)
  • трикреветна соба 380 денари (1.140)
  • четирикреветна соба 315 денари (1.260)

*цените важат за понеделник, вторник, среда и четврток

Наем на соба за 7 ноќевања

  • двокреветна 7.140 денари (-10%) = 6.425 денари
  • трикреветна 8.700 денари (-10%) = 7.830 денари
  • четирикреветна 9.720 денари (-10%) = 8.750 денари

Важат Општите услови за патување на агенциите членки на СКТМ!

Куќа СЕБАСТИЈАН

КОнтакт

За резервации и информации побарајте не!

info@dreamholidays.mk
+389 2 3150 008