ПАКЕТ 7 ДНЕВЕН 

НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 

ИЛИ

ПОЛУПАНСИОНИ

Код на патување:

КУШАДАСИ – ТУРЦИЈА

Пакет аранжманот вклучува

   * 7 ноќевања со појадок во

  ИЛИ   

* 7 полупансиони (појадок и вечера) во

 

* Лоциран во центарот на градот.
* Градската плажа е одалечена само 250 метри.
 * Надворешен базен со џакузи и витамин бар.

НАПОМЕНА 

Термини на траење на аранжманот:
21.08.-30.08.2020;  28.08.-06.09.2020;  04.09.-13.09.2020

Пасошите треба да имаат важност минимум 120 дена од денот на враќање.
Минимум број на патници за реализација на аранжманот е 30.

  ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

  * Организиран превоз со високо туристички автобуси
   * 7 Ноќевања со појадок или полупансиони
   * Посета на Ефес
   * Посета на Троја

   * Придрижник / водич во текот на целото патување   
   * Траект на Чанакале

  ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО: 

  * Влезница за културно-историските споменици
   * Патничко осигурување
   * Останати неспоменати услуги во програмата

КОнтакт

За резервации и информации побарајте не!

info@dreamholidays.mk
+389 2 3150 008