ПАКЕТ 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК

Код на патување:

ОХРИД 11 ти Октомври

——————————————————————————

Пакет аранжман 3 ноќевања
   * 3 ноќевања со појадок  во хотел

* Најдобра локација во
 градот

НАПОМЕНА 

При уплата на аранжманот може да се користИ                                    ** Ваучери за туризам **

При реализација на аранжманот во целост ќе се почитуваат безбедносните мерки и препораки на Министерството за здравство и Владата на РСМ.

 ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

   * Превоз на дадената релација со високотуристички автобус
   * Сместување во хотел Фламенго 4* Охрид на база 3 ноќевања со појадок
   * Посети предвидени со програмата Маврово, Св.Јован Бигорски, Дебар, Струга, Охрид, св.Наум 
   * Лиценциран пратител – водич во текот на целото патување

   * 
Организација и реализација на патувањето

 ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

   * Влезници во локалитетите предвидени за посета

КОнтакт

За резервации и информации побарајте не!

info@dreamholidays.mk
+389 2 3150 008