Банско – Saint George Palace 4*

Од 3.030

Детали за понуда

SAINT GEORGE PALACE **** BANSKO                            
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ
1 13.12-19.12

03.03-08.04

20.12-28.12

12.01-23.01

23.02-02.03

02.01-11.01

24.01-22.02

29.12-01.01
STUDIO
1adl 49 62 70 106
1adl+1chd 4-11.99 50 63 71 107
2adl 50 63 71 107
ONE BEDROOM APARTMENT
1adl 64 75 85 131
1adl+1chd 4-11.99 65 76 86 132
1adl+2chd 4-11.99 66 77 87 133
1adl+3chd 4-11.99 67 78 88 134
2adl 65 76 86 132
2adl+1chd 4-11.99 66 77 87 133
2adl+2chd 4-11.99 67 78 88 134
TWO BEDROOMS APARTMENT
2adl+2chd 4-11.99 82 92 125 165
2adl+3chd 4-11.99 83 93 126 166
2adl+4chd 4-11.99 84 94 127 167
3adl 81 91 124 164
3adl+1chd 4-11.99 82 92 125 165
3adl+2chd 4-11.99 83 93 126 166
3adl+3chd 4-11.99 84 94 127 167
4adl 82 92 125 165
4adl+1chd 4-11.99 83 93 126 166
4adl+2chd 4-11.99 84 94 127 167
THREE BEDROOMS APARTMENT
3adl+3chd 4-11.99 117 148 161 206
3adl+4chd 4-11.99 118 149 162 207
3adl+5chd 4-11.99 119 150 163 208
4adl 115 146 159 204
4adl+1chd 4-11.99 116 147 160 205
4adl+2chd 4-11.99 117 148 161 206
4adl+3chd 4-11.99 118 149 162 207
4adl+4chd 4-11.99 119 150 163 208
5adl 116 147 160 205
5adl+1chd 4-11.99 117 148 161 206
5adl+2chd 4-11.99 118 149 162 207
5adl+3chd 4-11.99 119 150 163 208
6adl 117 148 161 206
6adl+1chd 4-11.99 118 149 162 207
6adl+2chd 4-11.99 119 150 163 208
Ноќевање со појадок 5 5 5 5
Деца од 4-11.99 2.5 2.5 2.5 2.5
Полупансион 14 14 14 14
Деца од 4-11.99 7 7 7 7
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Мин. престој 3
Отказ Под 7 дена 1 ноќевањe Под 7 дена 1 ноќевањe Под 14 денa 50% Под 21 ден 100%
No show 2 ноќевања 2 ноќевања 50% 100%
ОТКАЖУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ СО ПОПУСТ ЗА РАНО РЕЗЕРВИРАЊЕ ( EBD )
Отказ Под 14 денa 50% Под 14 денa 50% Под 21 ден 50%
No show 50% 50% 50%
Соби: САТ ТВ, кујна, фен,WI-FI
Опис: фитнес,затворен базен,сауна,џакузи,градина,детски клуб,ресторан,бар,WI-FI, паркинг
Попусти и доплати: Новогодишна вечера 85 Еур за возрасни и 45 Еур за деца од 4 до 11.99 години
Локација: 800 метри од Гондолата
Цената вклучува: користење на затворен базен,фитнес,сауна,џакузи,трансфер до Гондолата ,WI-FI
6=5, 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 28.12.2019, ОД 12.01 ДО 23.01.2020 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 23.02.2020
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

 

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Резервирај