Белград – Инџија

Од 3.650 ден
 • Превоз со висоско туристички автобус на наведената релација ;
 • Едно ноќевање со појадок во Белград –  хотел Шумадија 4* http://www.hotelsumadija.com/en/ ;
 • Разглед на Белград со локален водич ;
 • Посета на аутлет центарот Инџија;
 • Придружник – пратител на групата за време на патувањето ;
 • Организација и реализација на аранжманот

Детали за понуда

1 Ден. 11.10.2019 Скопје – Белград (петок)

Состанок на групата во 00:30 часот и тргнување за Белград во 01:00 часот. Се патува преку граничниот премин Табановце со куси попатни паузи за царински формалности и одмор. Пристигнување во Белград во  претпладневните часови по што следи разглед на градот со локален водич: хотел Москва, Кнез Михајловата улица, Соборната црква, Булеварот на Револуцијата, Калемегдан… Слободно попладне за индивидуални активности. Сместување во хотел Шумадија 4* http://www.hotelsumadija.com/en/. Вечерта можност за факултативна посета на национален ресторан во Скадарлија со жива музика и мени со специјалететите на српската кујна. Ноќевање.

http://www.topcanon.fr/figase/opie/6164 2 here are the findings Ден. http://aquanetta.pl/?kostromesp=opcje-binarne-biznes&e68=f0 12 these details . site de rencontre serieux 17 ans 10.2019 my response   speed dating bs Белград  – Инџија – Скопје http://ligaspanyol.net/?mikroskop=rencontres-femmes-noires-montreal&c6a=a0 ( сабота)

                  Појадок. По појадокот напуштање на хотелот и посета на шопинг центарот Инџија. Слободно време за шопинг. Во попладневните часови заминување за Македонија. Патување со куси попатни паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Скопје во доцните вечерни часови.                        

                           ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 3650,00 денари      

Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:

 • Превоз со висоско туристички автобус на наведената релација ;
 • Едно ноќевање со појадок во Белград –  хотел Шумадија 4* http://www.hotelsumadija.com/en/ ;
 • Разглед на Белград со локален водич ;
 • Посета на аутлет центарот Инџија;
 • Придружник – пратител на групата за време на патувањето ;
 • Организација и реализација на аранжманот

Во цената на аранжманот не се вклучени следните услуги:

 • Факултативна посета на национален ресторан на Скадарлија со жива музика и мени со специјалитети на српската кујна со две вклучени пијачки – 30евра;
 • Патничко и здравстевно осигурување без франшиза за времетраење на патувањето- 200 денари;

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај