Белград – 8ми Март

Од 4090 денари
 • Превоз со модерен туристички автобус на дадената релација;
 • 1 ноќевање со појадок во хотел  Шумадија 4*  http://www.hotelsumadija.com/en/ во Белград;
 • Разглед со локален водич на Белград;
 • Посета на трговскиот центар Ушче;
 • Посета на ИКЕА;
 • Лиценциран пратител на патувањето;
 • Организација и реализација на аранжманот .

Детали за понуда

Б Е Л Г Р А Д – 8ми Март

– и шопинг и забава –

(Ушче, ИКЕА, Скадарлија…)

 

1 ден. 07.03.2020

Состанок на групата на договореното место во 01:00 часот и заминување за Беград, Р,Србија во 02:00 часот. Ноќно возење со попатни паузи. Пристигнување во главниот град на Р.Србија во утринските часови. Состанок со локалниот водич и разглед на Белград: Теразија, Кнез Михајлова, соборниот храм Св.Сава, хотелот Москва, Парламентот, Дедиње и куќата на цвеќето, Калемегдан… Слободно време за индивидуални прошетки по најпознатата пешачка улица во градот Кнез Михајлова. Сместување во хотел. Слободно време за одмор. Вечерта задолжителна организирана посета на еден од најпознатите ресторани во боемскиот дел на Белград, Скадарлија – Три Шешира, со богато традиционално мени од српската кујна и жива музика. Враќање во хотел. Ноќевање.

2 ден. 08.03.2020

Појадок. По појадокот напуштање на хотелот и посета на најголемиот трговски центар Ушче. Слободно време за шопинг. Попатна посета на ИКЕА. Заминување за Македонија со попатна пауза во етно селото Моравски конаци во близина на Велика Плана и можност за ручек. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 4.090,00 денари

Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:

 • Превоз со модерен туристички автобус на дадената релација;
 • 1 ноќевање со појадок во хотел  Шумадија 4*  http://www.hotelsumadija.com/en/ во Белград;
 • Разглед со локален водич на Белград;
 • Посета на трговскиот центар Ушче;
 • Посета на ИКЕА;
 • Лиценциран пратител на патувањето;
 • Организација и реализација на аранжманот .

 

Во цената на аранжманот не се вклучени следните услуги:

 • Задолжителна организирана вечера во ресторан на Скадарлија;
 • Патничко и здравствено осигурување 150 денари;
 • Влезници за културно – историските споменици.

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај