Белград-Нова Година за млади

Од 69 EUR
 • 2 ноќевања во избраното сместување, (Hotel Trim и Hotel Trim 2 со појадок)
 • Автобуски превоз на релација спрема програмата
 • Пратител на групата за време на аранжманот
 • Организациони и други трошоци на агенцијата.

Детали за понуда

БЕЛГРАД 3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Белград е главен град на Србија, воедно и нејзин најголем град. Важи за град кој изминатите години се издвои како посебна атракција за туристи, како за оние кои акцент ставаат на културата, музеите и архитектурата, така и за оние кои пред се сакаат да искусат квалитетен и поразличен провод. Белград е синоним за најдобар ноќен провод во овој дел од Европа. Богата понуда на ресторани, барови, кафичи, затворени клубови, сплавови и од скоро актуелните градски кафани кои се печат за овој град. Токму затоа е толку актуелен кај помладата популација.

 

 

Сместување Тип на соба 30.12 pagina para citas gratis chile  – 01.01
Hotel Trim afrikanische männer kennenlernen berlin 1/2  sites de rencontre happn 10 sites de rencontres sГ©rieuses 9€
from this source Hotel Trim2 site gratuit rencontre serieuse 1/2
1/3
dating cafe cafeteria распродадено
http://www.hurchem.com/narkoman/7251 8 9€
Hostel Theater 011 1/6
1/5
1/4
1/4(P)
1/3
1/2
69€
распродадено
распродадено
распродадено
85€
распродадено
Hostel Studenjak 1/2
1/3
распродадено
79€
Lola Apartments

 

1/4
1/3
79€
79€

Програма на патувањето:

1 ден: 30.12.2019
Тргнување веднаш по полноќ 30.12.2019. Возење преку Македонија со попатни паузи и гранични формалности. Пристигнување во Белград во утринските часови. Сместување во хотел/ хостел. Факултативен разглед на градот со локален водич.. Во вечерните часови факултативна посета на клуб/сплав – Welcome Party. Ноќевање.

2 ден: 31.12.2019
Дневна забава во некои од познатите клубови/сплавови, загревање за прослава на новогодишната вечер. По забавата враќање во хотел/хостел и припремање за новогодишната вечер. Загревање и прослава во некој од познатите клубови/сплавови во Белград – New Year Party. Ноќевање.

3 ден: 01.01.2020
Напуштање на хотелот/ хостелот во утринските часови. Тргнување за Македонија. Возење преку Србија и пристигнување во Македонија во вечерните часови.

 

Цената на аранжманот вклучува

 • 2 ноќевања во избраното сместување, (Hotel Trim и Hotel Trim 2 со појадок)
 • Автобуски превоз на релација спрема програмата
 • Пратител на групата за време на аранжманот
 • Организациони и други трошоци на агенцијата.

Цената на аранжманот не вклучува

 • Меѓународно патно и здравствено осигурување
 • Факултативни излети на дестинацијата
 • Индивидуални трошоци на патникот
 • Туристичка такса 1.5 €

 

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај