Боровец – Iglika Palace 4*

Од 2.900

Детали за понуда

IGLIKA PALACE **** БОРОВЕЦ               
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА
1 21.12-26.12

26.01-13.02

04.03-09.04

27.12-01.01 02.01-25.01

14.02-03.03

   
DBL STANDARD
1 adl 47 95 66    
1adl+1chd 2-11.99 65 102 74    
1adl+2chd 2-11.99 75 103 88    
2 adl 74 107 87    
2adl+1chd 2-11.99 75 103 88    
3 adl 101 141 120    
DOUBLE ECONOMY
1 adl 38 84 55    
1adl+1chd 2-11.99 45 91 65    
2 adl 51 91 74    
STUDIO
1 adl 108 151 128    
1 adl+1chd 2-11.99 109 152 129    
1adl+2chd 2-11.99 110 153 130    
2adl 108 151 128    
2adl+1chd 2-11.99 109 152 129    
2adl+2chd 2-11.99 110 153 130    
3adl 109 152 129    
3adl+1chd 2-11.99 110 153 130    
4adl 138 192 163    
APART COMPLEX IGLIKA PALACE 2
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА
VILLA IGLIKA
1 adl 79 135 90    
1 adl+1chd 2-11.99 80 136 91    
1adl+2chd 2-11.99 81 137 92    
1adl+3chd 2-11.99 82 138 93    
1adl+4chd 2-11.99 83 139 94    
1adl+5chd 2-11.99 84 140 95    
2adl 80 136 91    
2adl+1chd 2-11.99 81 137 92    
2adl+2chd 2-11.99 82 138 93    
2adl+3chd 2-11.99 83 139 94    
2adl+4chd 2-11.99 84 140 95    
3adl 81 137 92    
3adl+1chd 2-11.99 82 138 93    
3adl+2chd 2-11.99 83 139 94    
3adl+3chd 2-11.99 84 140 95    
4adl 82 138 93    
4adl+1chd 2-11.99 83 139 94    
4adl+2chd 2-11.99 84 140 95    
5adl 88 143 99    
Појадок 5 5 5    
Деца од 2-11.99 г. 2.50 2.50 2.50    
Вечера 9 9 9    
Деца од 2-11.99 г. 4.50 4.50 4.50    
Такса по лице на ден 0.60 0.60 0.60    
Минимум престој 7    
Отказ

 

Под 5 дена

2 ноќевањa

После 05.12.2019 100% Под 7 дена

2 ноќевањa

   
No show 2 ноќевања 100% 2 ноќевања    
Соби: мини бар, кабловска телевизија, телефон
Опис:ресторан, камин,лоби бар, затворен базен,фитнес,солариум, масажа,солариум,бар
Попусти и доплати: доплата за Новогодишна вечера 55Еур за возрасни и 30 Еур за деца
Локација: 150 метри од ски лифтовите
Цената вклучува:користење на затворен базен, паркинг, интернет во лоби, пауза за чај секој ден од 16.00 до 17.00 часот

(само за гостите на база полупансион )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

 

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Резервирај