Боровец – Mura Hotel 3*

Од 2.540

Детали за понуда

MURA 3* BOROVEC
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 01.12-24.12

06.01-31.03

25.12-05.01
DBL STANDARD
1adl 41 67
1adl+1chd 3-12.99 58 109
1adl+2chd 3-12.99 74 125
2adl 58 109
2adl+1chd 3-12.99 74 125
3adl 81 152
TRIPLE WITH BALCONY
1adl+1chd 3-12.99 92 172
1adl+2chd 3-12.99 93 173
1adl+3chd 3-12.99 110 190
2adl 92 172
2adl+1chd 3-12.99 93 173
2adl+2chd 3-12.99 110 190
3adl 93 173
3adl+1chd 3-13.99 110 190
4adl 120 220
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
DOUBLE STANDARD
1adl 48 74
1adl+1chd 3-12.99 71 122
1adl+2chd 3-12.99 90 141
2adl 71 122
2adl+1chd 3-12.99 90 141
3adl 101 171
TRIPLE WITH BALCONY
1adl+1chd 3-12.99 112 189
1adl+2chd 3-12.99 113 190
1adl+3chd 3-12.99 133 210
2adl 112 189
2adl+1chd 3-12.99 113 190
2adl+2chd 3-12.99 133 210
3adl 113 190
3adl+1chd 3-12.99 133 210
4adl 146 243
Такса еднократно Вклучена Вклучена
Откажување   резрвација Под 7дена 1 ноќевање Под 14 дена 1 00%
No show 2 ноќевања 100%
Соби:телефон, ТВ, мини бар
Опис: ресторан, бар, паркинг, WI-FI во лоби
Попусти и доплати: Новогодишна вечера 65 ЕУР за возрасни и 35 ЕУР за деца
Локација: 250 метри од ски лифтовите
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.03 ДО 31.03.2020

 

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Резервирај