Боровец – Royal Plaza 3*

Од 3.530

Детали за понуда

APART HOTEL ROYAL PLAZA 3* BOROVEC
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА
1 26.12-08.01 01.02-29.02 01.12-25.12

09.01-31.01

01.03-31.03
STUDIO
1adl 96 74 62 57
1adl+1chd 3-12.99 97 75 63 58
1adl+2chd 3-12.99 109 87 76 70
1adl+3chd 3-12.99 110 88 77 71
2adl 97               75 63 58
2adl+1chd 3-12.99 109 87 76 70
2adl+2chd 3-12.99 110 88 77 71
ONE BEDROOM APARTMENT
1adl 112 96 74 68
1adl+1chd 3-12.99 113 97 75 69
1adl+2chd 3-12.99 126 109 87 81
1adl+3chd 3-12.99 127 110 88 82
2adl 113 97 75 69
2adl+1chd 3-12.99 126 109 87 81
2adl+2chd 3-12.99 127 110 88 82
3adl 126 109 87 81
TWO BEDROOMS APARTMENT WITH 1 BATHROOM
1adl 135 112 96 79
1adl+1chd 3-12.99 136 113 97 80
1adl+2chd 3-12.99 137 114 98 81
1adl+3chd 3-12.99 138 115 99 82
2adl 136 113 97 80
2adl+1chd 3-12.99 137 114 98 81
2adl+2chd 3-12.99 138 115 99 82
3adl 137 114 98 81
3adl+1chd 3-12.99 138 115 99 82
4adl 138 115 99 82
Такса за лице на ден Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
ДОПЛАТА ЗА ОБРОЦИ ( ВО ХОТЕЛ САМОКОВ )
Ноќевање со појадок 5 5 5 5
Деца од 3-12.99 год. 2.50 2.50 2.50 2.50
Полупансион 16 16 16 16
Деца од 3-12.99 год. 8 8 8 8
Откажување   резрвација Под 14 дена 100% Под 5 дена 1 ноќевање Под 3 денa 1 ноќевање Под 3 денa 1 ноќевање
No show 100% 2 ноќевања 2 ноќевања 2 ноќевања
Соби: опремени кујни, фрижидер,САТ ТВ, интернет,балкон,фен
Опис:50 метри од ски лифтовите, интернет, ски гардероба
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

 

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Резервирај