Корчула – Специјална понуда

Од 22.250,00

site de rencontre elite avis naughty site de rencontre Во цената на аранжманот е вклучено:
 Автобуски превоз на релација Скопје – Вела Лука – Скопје;
 Траект на релација Оребиќ – Доминче – Оребиќ;
 Хотелско сместување во хотел Посејдон на база 8 полупансиони http://hotelposejdon.tk/ ;
 Организација и реализација на патувањето.

Детали за понуда

click to read more single cottbus kostenlos 1 ден 24.08: СКОПЈЕ – ВЕЛА ЛУКА
Состанок на групата во 14.30 часот на паркингот на х. Континентал. Ноќно возење кон Вела Лука преку Р. Косово и Р. Црна Гора, со попатни паузи за одмор и царински формалности.

http://crisp-india.org/merider/2679 2 – 9 ден 25.08 – 01.09: ВЕЛА ЛУКА
Пристигнување во Вела Лука во претпладневните часови . Сместување во хотел Посејдон http://hotelposejdon.tk/ , на база 8 полупансиони (ноќевање со појадок и вечера).

http://fabiomagalhaes.com.br/textos/imagens-inauditas/ 10 ден 02.09: ВЕЛА ЛУКА – СКОПЈЕ
Појадок. По појадокот напуштање на собите. Слободно време за индивидуални активности. Поаѓање кон Македонија во пладневните часови. Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности.

https://www.orthodonticpartners.net/mirtyew/2339 11 ден 03.09: СКОПЈЕ
Пристигнување во Скопје во пладневните часови.

frau will single bleiben ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 22.250,00 денари по лице

Во цената на аранжманот е вклучено:
 Автобуски превоз на релација Скопје – Вела Лука – Скопје;
 Траект на релација Оребиќ – Доминче – Оребиќ;
 Хотелско сместување во хотел Посејдон на база 8 полупансиони http://hotelposejdon.tk/ ;
 Организација и реализација на патувањето.

Во цената на аранжманот не е вклучено:
 Патничко и здравствено осигурување без франшиза 500 денари;
 Факултативни излети;
 Доплата за соба со поглед на море.

Напомена:
• За реализација на аранжманот потребна е група од минимум 40 лица.
• Сместувањето е во хотел Посејдон во Вела Лука на база ноќевање со појадок и вечера со вклучен еден пијалок.

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај