DREAM APART HOTEL 3* – Bansko

Од 47 ЕУР

Вклучено користење на безжичен wifi интернет, внатрешен базен, сауна, СКИ гардеробер и паркинг.

 

Детали за понуда

DREAM APARTMENT COMPLEX 3*
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА
1/DH 29.11-22.02

09.03-05.04

23.12-26.12

( HB )

27.12-04.01 05.01-19.01 20.01-08.03
ONE BEDROOM APARTMENT
1adl+1chd 4-11.99 47 80 125 69 80
1adl+1chd 4-11.99 48 81 126 70 81
1adl+1chd 4-11.99 58 91 136 80 91
2adl 47 80 125 69 80
2adl+1chd 4-11.99 48 81 126 70 81
2adl+2chd 4-11.99 58 91 136 80 91
3adl 61 104 159 87 98
3adl+1chd 4-11.99 62 105 160 88 99
4adl 76 127 193 105 116
TWO BEDROOM APARTMENT ( 3 regular beds)
2adl+1chd 4-11.99 77 130 197 114 130
2adl+2chd 4-11.99 78 131 198 115 131
2adl+3chd 4-11.99 88 141 208 125 141
3adl 77 130 197 114 130
3adl+1chd 4-11.99 78 131 198 115 131
3adl+2chd 4-11.99 88 141 208 125 141
4adl 91 153 231 131 148
4adl+1chd 4-11.99 92 154 232 132 149
5adl 106 177 265 149 166
TWO BEDROOMS APARTMENT ( 4 regular beds )
2adl+2chd 4-11.99 102 173 262 151 173
2adl+3chd 4-11.99 103 174 263 152 174
2adl+4chd 4-11.99 114 185 273 162 185
3adl 101 172 261 150 172
3adl+1chd 4-11.99 102 173 262 151 173
3adl+2chd 4-11.99 103 174 263 152 174
3adl+3chd 4-11.99 114 185 273 162 185
4adl 102 173 262 151 173
4adl+1chd 4-11.99 103 174 263 152 174
4adl+2chd 4-11.99 114 185 273 162 185
5adl 117 197 297 169 191
5adl+1chd 4-11.99 118 198 298 170 192
6adl 131 220 331 187 209
Полупансион 12 12 12 12 12
Деца од 4-11.99 г. 7 7 7 7 7
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 7 дена 2 ноќевањa Под 7 дена 100% Под 20 денa 100% Под 7 дена 2 ноќевањa Под 10 дена 2 ноќевањa
No show 2 ноќевања 100% 100% 2 ноќевања 2 ноќевања
Цената вклучува: користење на затворен базен, сауна и WI-FI
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

+Инфо

Термини и цени за оваа понуда:

Моментално нема отворени термини.
Резервирај