ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО РАКОМЕТ 2022 – ДЕБРЕЦИН, УНГАРИЈА

Цена:
19.590,00 денари
Од:
12/01/2022
До:
18/11/2021
4 Б/Б

Агенда:

12.01.2022 –  Среда : Битола – Скопје – Дебрецин 
Состанок на групата:                                                                      Поаѓање:

-Битола во 15:00 часот                                                                  -Битола во 15:30 часот

-Скопје во 18:30 часот                                                                   -Скопје во 19:00 часот

 Се патува преку граничен премин Табановце и  Р.Србија. Ноќно патување со попатни паузи за одмор и царински формалности.

13.01.2022 – Четврток: Дебрецин
Пристигнување во Дебрецин околу пладне, сместување во хотел “Platan” 3* во Дебрецин. Хотелот е лоциран на 3,5 километри од центарот на градот и 5,5 километри од салата „Főnix Csarnok“.  Слободно време за одмор или индивидуални активности. Во 16:00 часот, организирано поаѓање  кон спортската сала „Főnix Csarnok“  и следење на натпреварите:
– Словенија – Македонија 18:00 часот (Moжност за организирана посета на фан зоната или враќање во хотел.)
– Данска – Црна Гора 20:30 часот
Враќање во хотел по завршувањето на вториот натпревар. Ноќевање.

14.01.2022 –  Петок: Дебрецин – Будимпешта (факултативно)

Појадок. По појадокот можност за индивидуални активности во Дебрецин или целодневен факултативен излет до Будимпешта. Ноќевање.

15.01.2022 – Сабота : Дебрецин
Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности. Во договорено време, поаѓање кон спортската сала „Főnix Csarnok, следење на натпреварите:
– Македонија-Црна Гора 18:00 часот, (Moжност за организирана посета на фан зоната или организирано враќање во хотел)
– Словенија-Данска 20:30 часот
Враќање во хотелот по завршувањето на вториот натпревар. Ноќевање.

16.01.20 – НеделаДебрецин-Егер
Појадок. По појадокот можност за индивидуални прошетки и активности во Дебрецин или организиран факултативен излет до градот и вински регион Егер. Враќање во хотел. Ноќевање.

 17.01.20 – Понеделник: Дебрецин-Скопје
Појадок. По појадокот напуштање на хотелот, организирано заминување кон центарот на градот. Во договорено време, поаѓање  кон фан зоната на македонските навивачи и кон  спортската сала „Főnix Csarnok“ и следење на наптреварите
– Црна Гора-Словенија  18:00 часот
– Македонија-Данска 20:30 часот
Во договорено време  поаѓање за Македонија.
Ноќно возење со попатни паузи и царински формалности.

18.01.20 – Вторник: Скопје – Битола
Пристигнување во Скопје – Битола во утринските часови.

 

Галерија

Цена на аранжманот:
19.590,00 денари

Дополнителни информации:

Во цената на аранжманот e вклучено:

– Превоз со високо туристички автобус
– Организирани трансфери на релација хотел –спортска сала ,, Főnix Csarnok – хотел (во деновите на натпреварите)
– 4 ноќевања со појадок во хотел Platan 3*- Debrecin  platanhotel.eu
– Блок билети за сите натпревари од група А, категорија 3
– Организација, водство и реализација на патувањето.

Во цената на аранжманот НЕ Е вклучено:

– Факултативен излет до градот и винскиот регион Егер
– Факултативен излет и разглед на Будимпешта со локален водич 30 евра по лице,минимум 30 пријавени патници за реализација;
– Патничкото осигурување

Политика на откажување и COVID - 19 политика

Политика за откажување:

Откажување или промена на резервација мора да се направи икслучиво во писмена форма;

– 5% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 45 дена пред почетокот на аранжманот.
– 10% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 44-30 дена пред почетокот на аранжманот.
– 20% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 29-20 дена пред почетокот на аранжманот.

– 40% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 19-15 дена пред почетокот на аранжманот.
– 80% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 14-10 дена пред почетокот на аранжманот.
– 90% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 9-6 дена пред почетокот на аранжманот.
– 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 5-0 дена пред почетокот на аранжманот.
– Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства.

– Промени на анаржманот не се дозволени за време на престојот во Хотелот.

Ковид политика:
– Агенцијата гарантира поврат на уплатени средства во случај:
– Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кои се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
– Затварање на граници или одлука на ЕХФ да не дозволи гледачи на натпреварите

Контактирај нé