Дали моите деца ќе добијат добро образование? Дали ќе пораснат здрави и среќни?
ПОВЕЌЕ +
Сакате да вложите во животно осигурување, но и во нешто многу повеќе?
ПОВЕЌЕ +
Каква ќе биде иднината на вашето семејство доколку нешто ви се случи вам?
ПОВЕЌЕ +
Previous
Next
 • ЗА VIENNA INSURANCE GROUP
 • ЗА WINNER LIFE
 • МЕНАЏМЕНТ
 • ПРОДАЖНА СТРУКТУРА
 • ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ
 • ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ

Wienna Insurance Group (VIG), осигурителна групација со седиште во Виена, е една од најголемите осигурителни компании во Централна и во Источна Европа,
со околу 25 илјади вработени и со полисирана премија во висина од повеќе од 9 милијарди евра за 2014 година.

Групацијата е присутна во 25 земји со 50-ина осигурителни компании, а традицијата од 186 години успешно работење, како и значителната финансиска моќ
што ја поседува, се гаранција за довербата на повеќе од 20 милиони осигуреници.

_________________

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ >>

Продолжувајќи го успешното работење на македонскиот пазар под брендот Winner, групацијата Vienna Insurance Group во 2010 година ја
основа осигурителната компанија за животно осигурување Winner Life. Kако дел од оваа моќна осигурителна групација, Winner Life се
придржува до строгите и прецизни австриски деловни принципи, што станува главно обележје на компанијата и причина сè поголем број
на клиенти да ја подарат својата доверба.
Winner Life во Македонија нуди широк избор на осигурителни производи што овозможуваат секој клиент да добие животно осигурување
што најмногу одговара на неговите потреби. Компанијата се стреми кон стабилен, долгорочен и одржлив развој, базиран пред сè на
принципите на чесност, ориентираност кон клиентите, флексибилност, со постепено но сигурно постигнување резултати што несомнено
гарантираат успех за компанијата и успех за нејзините клиенти.

_________________

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ >>

УПРАВЕН ОДБОР

Г-дин Дарко Дедиќ
Претседател на управен одбор

Г-дин Бернд Ахац
Член на управен одбор

Г-дин Мартин Теов
Член на управен одбор

_________________

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ >>

Внатрешна Мрежа

Г-дин Марко Дамевски
Менаџер на продажба

_________________

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ >>

ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ

На акционерско друштво за осигурување ВИННЕР Лајф – Виена Иншуренс Груп Скопје

 • СЕМЕЕН ПРЕМИУМ
 • РИЗИКО
 • ПРОФИТ
 • ДЕТСКО ВИНКО
 • ЛАЈФ ИНВЕСТ
 • ФУТУРА

Дали сте се прашувале како ќе изгледа вашиот живот за 20 или 30 години?
Ќе дочекате ли пензија и дали ќе може со пензијата вистински да уживате во вашите пензионерски денови?
Кога ќе дојде времето Вашите деца да го започнат нивниот живот, дали ќе имате доволно капитал да им помогнете?

_________________

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ >>

Се грижите за вашето здравје и се надевате дека ќе ви служи добро во постарите години.
Се надевате дека во иднина ќе бидете финансиски понезависни и посигурни и дека ќе може на вашите деца да им обезбедите поголема поддршка кога ќе го започнуваат својот живот.

Но животот е неизвесен и не знаете што може да донесе утрешниот ден.

_________________

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ >>

Имате станбен кредит?
Имате ризична професија?
Каква ќе биде иднината на вашето семејство доколку нешто ви се случи вам?

Одговорноста што ја имате кога вашето семејство зависи од вас е многу голема.
Ако нешто ви се случи вам, вашето семејство не ја губи само најдрагата личност, туку останува и без финансиска потпора. Ако имате размислувано дали постои начин да ги заштитите вашите најблиски во случај на немил настан, одговорот е Ризико.

_________________

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ >>

Постојат многу начини на кои можете да ги инвестирате вашите пари, но нема поважна инвестиција од онаа вложена во посигурна иднина за вас и за вашето семејство. Доколку сте вработени во компанија и наместо бонус сакате работодавецот да ви направи полиса што ќе ве штити вас и вашето семејство, тогаш производот Профит е наменет за вас.

_________________

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ >>

Вашиот најповолен детски пакет за осигурување

Дали моите деца ќе добијат добро образование? Дали ќе пораснат здрави и среќни?
За нашите деца го сакаме најдоброто, но не секогаш со сигурност можеме да им ја обезбедиме иднината што им ја посакуваме.

_________________

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ >>

ВФП Фонд Менаџмент АД Скопје е Друштво за управување со инвестициски фондови, дел од ВФП Групацијата со седиште во Грац, Австрија основана 1985 години. Друштвото само во Р. Македонија има над 44 милиони евра средства под управување заклучно со јуни 2020 година. Дополнително Друштвото е коосновач на друштва за управување со фондови во Србија, Албанија и Босна и Херцеговина.

_________________

ПРОЧИТАЈ

Можност за инвестирање на меѓународна берза со истовремено животно осигурување.

_________________

ПРОЧИТАЈ

 • БАРАЊЕ ФОРМУЛАРИ
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ
 • WINNER LIFE КЛУБА КАРТИЧКА
 • УСЛОВИ
 • ЧПП

БАРАЊА ( ФОРМУЛАРИ )

На акционерско друштво за осигурување ВИННЕР Лајф – Виена Иншуренс Груп Скопје

ФОРМУЛАРИ ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

На акционерско друштво за осигурување ВИННЕР Лајф – Виена Иншуренс Груп Скопје

“ВИНЕР ЛАЈФ” – ВИЕНА ИНШУРЕНС ГРОУП СКОПЈЕ ВИ ГО ПРЕТСТАВУВА ВИНКО – НАЈПОВОЛЕНИОТ ДЕТСКИ ПАКЕТ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ

Ви го претставуваме Бувчето ВИНКО, нов продукт во Винер Лајф со чија помош ќе ја заштитите иднината на вашите најмили и ќе им дадете сигурност за успешен почеток во животот!

СОРАБОТКА ВИНЕР ЛАЈФ – ВИЕНА ИНШУРАНС ГРУП – АУТОМАКЕДОНИЈА

А.Д за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ – Виена иншуранс груп – Скопје како застапник на интересите на своите клинети, склучи договор за деловна соработка со компанијата АВТОМАКЕДОНИЈА .

ИНТЕРВЈУ СО Г-ДИН ДАРКО ДЕДИЌ

Кога зборуваме за осигурување на живот зборуваме за еден уникатен финансиски производ за кој не постои алтернатива. Доколку “не дај Боже” нешто ви се случи вам, а вашиот живот е осигураен, финансиската…

Ул. 11 Октомври бр.25 КАТ/8, 1000 Скопје Република Македонија

Понеделник – Четврток 8.30-17.30
Петок 8.30-14.30

+389 2 3114 333

Со квалитетните и конкурентни производи, Винер Лајф на своите клиенти им овозможува финансиска сигурност. Конзервативното управување во согласност со законските одредби гарантираат целосна безбедност на инвестираните средства.

КАРИЕРА

WINNER LIFE Осигурување секогаш има потреба од млади и амбициозни личности што сакаат да изградат успешна кариера.

ЧЛЕН НА ГРУПАЦИЈАТА

Copyright 2020, Winner life